Sunday, 6 December 2015

Kahwin Housemate BJrians

Assalamualaikum.

Ahad lepas EN sempat menghadiri majlis perkahwinan Zaty Shazni, housemate coursemate. Nun jauh di Kedah. Ingatkan tak dapat pegi maklum la jauh di utara.

Dapatlah jejalan melihat tempat org. Masa drive ke Shah Alam sengsorang haritu, mgambil masa berjam2 tak seperti biasa fuhhh sebab jam kat Bentong dan kat Kepong. Sampai dah malam. Plan nak bertolak malam tu jgk utk transit di Perak tak kesampaian.

Pepagi esoknya baru bertolak. Sempat sampai time akad nikah. Ngam2 gitu. Selepas majlis tu ada disediakan mkn2 kt rumah pengantin. Mee udang. Perghhh sedap. Lepas tu sempat ktorang menyibuk g photoshoot. Dah Zaty ajak he2.


Lepas akad nikah. Org laen yg berdebaq.


Tunggu jalan clear nk buat photoshoot kami. Huhu


Aummcakkk

Star star yg xberapa nk jadi

Ala2 kat tepi sawah




Kitaorang tidoq kt Kepala Batas tumpang rumah Atikah. Atikah tu kwn EN masa matriks kt Kulim, xsangka jumpa balik time dia pindah rumah BJ. Best suasana rumah dia. Aman damai. Best dengaq femeli dia cakap Kedah. Walaupon tak berapa nk memahami sbb laju. Ehehh teringat zaman matriks. Windu windu.

29 Nov 2015, majlis kahwin. Tema wedding simple and nice. Cantek. Putih. Makanan pon sedap. Dapat jumpa classmate2. Barakallah utk semua.



Who's next?

With the newly married couple. Congratez zaty n husband.


Bersama mak pak pengantin perempuan.

K dats all :)





Saturday, 7 November 2015

Kuantan, lama tak jumpa

Assalamualaikum.

Hari ini berkesempatan pergi ke Kuantan setelah sekian lama. Menghadiri majlis perkahwinan dua pupu EN. Barakallahulakuma buat kedua pengantin. Kalau tak ikut pergi walimatulurus susah juga. Tak jumpa la saudara jauh.


Ni ke pengantin. Obviously bukan huhu. Tak sempat.

Da alang2 datang tak kan nak terus blik. No no. Macam biasa lets go to the beach. TC beach aka Teluk Cempedak di luar pagar. It's still the same. Cuma kali EN baru dapat terai jalan2 dekat jambatan panjang. Tu kot namanya.

Tempat maen errr apa ke nama kereta tu. Entoh.

Jambatan panjang kot. Yang dikatakan berakhir di Gunung Ledang. Hmmm rekaan EN.

Batu sumpahan. So jgn jdi nak derhaka. Tipu je :p

Lembaga hitam berduaan

Abah dan anak berduaan

Gamba ajet ajet tengok kasut

Gerai2 cenderehati.


Selepas membeli cenderehati iaitu sebuah cincin jed hijau yg sgt fake kami pon angkat kaki dan pulang. The End. - 







Friday, 6 November 2015

Assalamualaikum

Assalamualaikum.

This is my new blog. Hehe berapa byk blog da nak ada. I dont like my old blog anymore. No la. Cuma blog lama tu da serabut sikit sebab gamba2 banyak hilang. Malas nak edit da.

Dan saja nak mulakan sesuatu yg baru. Hidup baru. Tapi masih EN yg sama.

Welcome back EN. :)